Filmbon Sportfilmfestival 2016

Kadotip voor de feestmaand!
Van 7 t/m 9 april 2016 vindt de tweede editie van het Sportfilmfestival Rotterdam plaats. Net als vorig jaar is Cinerama Filmtheater het decor waar sport en cultuur samenkomen. Deze bon is geldig voor één sportfilm tijdens het Sportfilmfestival. Eind februari wordt het programma bekend gemaakt en start gelijk de kaartverkoop. Door middel van de unieke code kunt u dan één sportfilm afrekenen. Geef deze bon dus speciaal voor de feestmaand aan uw familie/vrienden/bekenden. 
Cinerama Rotterdam

Op donderdagavond 12 april om 19.30 uur is er exclusief voor Rabobank leden,  een herhaling van de openingsfilm A Perfect Game  

Drie veelbelovende jonge spelers van de Rotterdamse honkbalschool Unicorns dromen van een professionele carrière in Amerika. De korte documentaire toont de wondere arena van het honkbal. Een magische en spannende sport waarin je als speler speelbal wordt en waar fouten net zo hard tellen als je winstpunten. Stuk voor stuk beseffen ze: hoe je met je fouten omgaat, bepaalt uiteindelijk hoe goed je bent. De kunst van het falen als leerschool voor het leven.

Voor € 2,50 per persoon, in plaats van € 10,-, kunt u erbij zijn. De film is zo geprogrammeerd dat u na afloop direct kunt aansluiten bij de talkshow van Wilfried de Jong in de foyer van LantarenVenster (aanvang 21.00 uur). Ieder lid mag maximaal één introducé meenemen. Naast toegang tot de film, ontvangt u per persoon 2 consumptiebonnen.

Wanneer u vragen heeft of problemen ondervindt bij het bestellen van de kaarten kunt u tijdens kantoortijden contact opnemen met de support afdeling van EventsIT Ticketing (e-mail: ticketing@eventsit.nl of telefoon: 010 790 00 60).

Veel plezier!


Onderstaande tarieven zijn exclusief €1,- servicekosten per ticket en betaalkosten (vanaf € 0,50 EUR per bestelling) voor betaalde tickets en inclusief 6% BTW.

Let op: U kunt maximaal 2 kaarten voor een tarief van 2,50 (inclusief servicekosten) bestellen!Kaartsoort
Filmbon - sportfilmfestival 2016€ 10,00